De merci challenge

Tijdens de Week van het Werkgeluk 2019 zorgden wij voor inspiratie om je collega’s op een creatieve manier te bedanken via de merci challenge. Wie zich inschreef voor de challenge kon tussen 23 en 27 september 2019 elke dag een leuk kaartje in de mailbox verwachten met daarop een mooie boodschap om een collega te bedanken.

Deze kaartjes zijn ideaal om af te printen, te personaliseren en aan een bijzondere collega te schenken. Je krijgt er gegarandeerd een glimlach voor in return. Tijdens de Week van het Werkgeluk kon je tevens van dit warme collegiaal moment een foto op sociale media posten (#mercimoments #weekvanhetwerkgeluk) en daarmee kans maken op een leuke verrassing. Elke dag werd immers een winnaar gekozen die we extra in de chocolaatjes zetten, met merci natuurlijk!

merci challenge tijdens de Week van het Werkgeluk gemist?

Voor wie de merci challenge niet heeft kunnen volgen tijdens de themaweek: hieronder kan je alsnog de kaartjes downloaden om een bijzonder moment te creëren. Wij hopen natuurlijk dat er ook na de Week van het Werkgeluk nog steeds positieve boodschapjes en warme bedankingen worden uitgewisseld voor meer #werkgeluk en dankzij #mercimoments.

Met de steun van onze partner