Slotevenement van de Week van het Werkgeluk

- vrijdag 27 september 2019 -

slotevenement 27 september

Afsluiten met een knaller

Op vrijdag 27 september sloten we de themaweek rond werkgeluk af met een denderend evenement voor iedereen die zich wilde laten inspireren rond werkgeluk. Werken aan werkgeluk kan in allerlei richtingen, dus we mochten zo’n 150 gasten verwelkomen: HR professionals, leiding-gevenden, trainers, coaches, werknemers,… en iedereen die graag voor zichzelf (en collega’s) meer werkgeluk wilde.

Tijdens dit slotevenement in Brussel werden de bezoekers ondergedompeld in een bad vol werkgeluk ideeën om meteen toe te passen in de organisatie. We lieten niet alleen 2 top-sprekers met wereldfaam aan het woord, maar de deelnemers konden ook kiezen uit 6 interactieve workshops rond uiteenlopende werkgeluk-thema’s, en zoveel meer… Hieronder vind je enkele sfeerbeelden van het evenement.

Bijzondere locatie

ULB slotevent
ULB
ULB Slotevent
welkom op het slotevenement van de week van het werkgeluk

Internationale keynote speakers

Alexander Kjerulf

Deze Deense TEDx spreker en gevierd internationaal auteur kon je voor de eerste keer in België aan het woord horen met een stevige keynote over Happiness at Work.

Als Chief Happiness Officer van Woohoo inc is hij één van de meest vooraanstaande internationale experten in werkgeluk en heeft hij bakken ervaring uit zijn samenwerking met organisaties van over de hele wereld.

Alexander Kjerulf
Leo Bormans
Leo Bormans

Deze geluksambassadeur is ondertussen wereldwijd bekend met ‘The World Book of Happiness’. Daarnaast is hij ook nog eens een begeesterende keynote spreker over onderwerpen zoals geluk en optimisme.

Tevens heeft hij met het gloednieuwe ‘Team Geluk’ een dynamische coachingaanpak bedacht om bedrijven en teams te inspireren voor een warmere en hechtere samenwerking.

Interactieve workshops

happy meetings

Happy meetings

télétravail

Le bonheur en télétravail

happy customers

Happy employees make happy customers

team geluk workshop

TEAM GELUK

Tools for happiness@work

YMCA

Le YMCA du bonheur au travail

Visual Harvesting

Met dank aan onze partners en sponsors

Solvay
Lannoo
Innovita
merci
D-Drinks
Next Step Coaching
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Week van het Werkgeluk en blijf van alles op de hoogte!
Inschrijven