... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW
0
Nieuws

World Wellness Weekend: 15-16-17 September 2023

By 2 september 2023september 3rd, 2023No Comments

Doe mee aan het 7e jaarlijkse Wereld Wellness Weekend: 6,000 locaties in 150 landen!

World Wellness Weekend is afgestemd op de UNITED NATIONS (Good Health and Wellbeing for All) en wordt gesteund door meer dan 60 beroepsverenigingen en -federaties. Heel wat locaties openen hun deuren en laten zien hoe hun lessen en activiteiten deel uitmaken van de oplossing om de lokale bevolking actiever te maken, en ze vaker te laten bewegen. Iedereen wordt aangemoedigd om een fitnesspartner of “wellness buddy” te vinden om doelen te stellen en op koers te blijven naar een langer, gezonder en gelukkiger leven.

Via de website van het World Wellness Weekend kan je je gratis aanmelden voor heel wat online activiteiten en live groepslessen. Zoek in de buurt van je locatie of zoek via je favoriete activiteiten. Reserveer en plan en geniet van uiteenlopende activiteiten met vrienden en familie: Yoga lessen, Fitness sessies, Begeleide Ontspanning en Meditaties, Hot Springs, Sauna, Boom planten en Clean-Up, Dans lessen, welzijn webinars…

Ook de Week van het Werkgeluk steunt graag de initatieven van het World Wellness Weekend!
Vitaliteit, gezondheid en veerkracht helpen ons allen om ons goed in ons vel te voelen. Een sterke welzijnspeiler maakt dan ook een belangrijk deel uit van een duurzaam werkgelukbeleid voor organisaties.

Ben je HR professional, leidinggevende, preventieadviseur of een enthousiaste werkgeluk ambassadeur voor jouw organisatie? Laat je dan inspireren met concrete tips om aan de slag te gaan met een strategisch werkgelukbeleid via het onderstaande on-demand webinar.

On-demand webinar: “Werken aan werkgeluk, hoe creëer je een beleid dat werkt?”

Vanaf 15 september

Werkgeluk, zoals Kim Hilgert en Griet Deca, co-founders van Tryangle en internationaal actief rond werkgeluk, het zien, staat mijlenver af van oppervlakkige fabeltjes. Sterker nog: duurzaam werkgeluk stoelt op een uitgebreide wetenschap die verankerd zit in de positieve psychologie, de arbeidspsychologie en de economie.

Vanuit deze wetenschappelijke insteek ontdek je al snel flink wat tips, maar ook valkuilen wanneer je aan de slag wil met een strategisch werkgelukbeleid. Onze Corporate Well-Being Expert ​​​​​Kim Hilgert vertelt je er meer over tijdens dit webinar.

Schrijf je gratis in

Meer over de Week van het Werkgeluk

Ontdek de activiteiten van 2023

 in de gloednieuwe kalender

Naar de kalender

Steun de Week van het Werkgeluk

en onderteken het Werkgeluk Manifest

Het manifest tekenen

OPROEP: Toon ons hoe jouw organisatie werkt aan werkgeluk en inspireer anderen

Meld je organsatie aan

Doet jouw organisatie iets speciaals tijdens de themaweek? Zet je activiteiten in de kijker!

Download de visuals