0
Nieuws

Interview met Ann De Bisschop, ambassadrice van de Week van het Werkgeluk

By 10 september 2020juli 18th, 2022No Comments

Ann De Bisschop
Ambassadrice van de Week van het Werkgeluk

Blij! En bijzonder trots.

Dit jaar hebben we immers een dijk van een ambassadrice die onze missie met hart en ziel uitdraagt, elke dag opnieuw.

Ann De Bisschop, van harte dank voor je steun. Op naar een schitterende Week van het Werkgeluk!

Exclusief interview met Ann De Bisschop
over de link tussen Corporate Well-being en Werkgeluk

Tot voor kort was ze Wellbeing Director bij Medialaan en gepassioneerd begaan met het welzijn van de medewerkers. Met een doordacht en pro-actief welzijnsbeleid, zorgde ze ervoor dat haar collega’s gezondgelukkig en gemotiveerd bleven. Ze baseerde haar beleid op 3 pijlers: een mentale balans, een goede fysieke gezondheid en gezonde voeding.

Nadien besloot ze om haar expertise ook te gaan delen met andere bedrijven, als Wellbeing consultant en Keynotespeaker. Zo inspireert & coacht ze bedrijfsleiders en motiveert ze medewerkers om met kleine aanpassingen in hun werkdag een groot verschil te maken en veel energieker te zijn op het werk.

Ze is tevens Auteur van het boek Aftellen naar maandag’ waarmee ze bedrijfsleiders, HR-managers, teamleiders en medewerkers inspireert rond hoe slimmer werken hen gelukkiger maakt. Deze zomer publiceerde ze ‘Wellbeing = Winst’, waarin ze nog een stap verder gaat en managers en bedrijfsleiders overtuigt dat investeren in welzijn geen luxe is, maar een noodzaak om als organisatie succesvol en future proof te zijn.

Meer over Ann De Bisschop op anndebisschop.be