... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW
0
Nieuws

Burn-outing voor beginners

By 13 september 2019november 21st, 2019No Comments
burn-outing voor beginners

Ook Unizo zet in samenwerking met Liantis en Integraal VZW de schouders onder werken aan veerkracht en mentale weerbaarheid. Zelfstandigen en kmo-werkgevers zijn niet immuun voor stress en burn-out. In plaats van te wachten tot de emmer overloopt, is het beter te voorkomen.

Het project ‘de veerkrachtige zelfstandige’ is speciaal op maat van zelfstandigen en kmo-werkgevers om stress en burn-out aan te pakken. Het probleem benoemen is een eerste stap richting voorkomen. In september kan je hiervoor speciaal terecht op de  infosessies:

Infosessies
"Burn-outing voor beginners"

Je gedrevenheid, werklust en ondernemende geest: je troeven als zelfstandige zijn tegelijkertijd een potentiële bron voor stress en – erger nog – een burn-out. Tijdens een verhelderende sessie ontdek je de risico’s die je loopt, wat de alarmsignalen zijn en hoe je hier tijdig iets aan kan doen. We sluiten de sessie af met Arnout Van den Bossche. Deze comedian stond zelf ooit op de rand van een burn-out. Het werd een inspiratiebron voor de theatershow “Burn-out voor Beginners”, waarin hij op een ludieke manier de alarmsignalen scherp stelt.

Wanneer?
  • 16 september (van 19u30 tot 22u30) in Zemst (CC De Melkerij Brusselsesteenweg 3A)
  • 18 september (van 19u30 tot 22u30) in Hasselt (Kaai.16 Scheepvaartkaai 16a)

Meer info op: www.burnouting.be