... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW
0
Nieuws

Cevora Webcast #2: Hermina van Coillie over de kracht van motivatie

By 21 september 2021juli 18th, 2022No Comments

Cevora en de Week van het Werkgeluk

​Tijdens de Week van het Werkgeluk biedt Cevora je op maandag, dinsdag en woensdag een webcast aan die aansluit op een van de 3 pijlers voor werkgeluk: motivatie, veerkracht en leiderschap. Daarnaast kan je ook inschrijven voor een online debat op donderdag 23 september “Werkgeluk op de werkvloer: van mythe naar realiteit”.

Je ontdekt alle details op de website van Cevora.

Ontdek het volledige programma van Cevora

Ontdek hieronder de webcast van dinsdag 21 september
met Hermina van Coillie

Webcast: De kracht van motivatie

Dinsdag 21 september
Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers topprestaties neerzetten? Het antwoord: motivatie. In deze webcast focust Hermina Van Coillie op ‘high quality’-motivatie en geeft ze aan welke impact dit heeft op het welzijn van je medewerkers, hoe dit hun stress verlaagt. Ze geeft aan hoe je deze motivatie kan inzetten bij het hybride werken, bij weerstand bij verandering, en hoe je als leidinggevende, bedrijfsleider, of gewoon medewerker, jezelf en anderen duurzaam kan motiveren.

Hermina Van Coillie

Hermina Coillie is PhD. Motivation expert bij Flourish. Naast keynote speaker, leadership consultant, personal coach en docent is ze ook auteur van het onlangs gepubliceerde ‘Motiveren zonder Controleren’, waarin ze aan de slag gaat met de zelfdeterminatietheorie op de werkvloer.