... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW
0
Nieuws

Cevora Webcast #3: Griet Deca over het belang van veerkracht

By 22 september 2021juli 18th, 2022No Comments

Cevora en de Week van het Werkgeluk

​Tijdens de Week van het Werkgeluk biedt Cevora je op maandag, dinsdag en woensdag een webcast aan die aansluit op een van de 3 pijlers voor werkgeluk: motivatie, veerkracht en leiderschap. Daarnaast kan je ook inschrijven voor een online debat op donderdag 23 september “Werkgeluk op de werkvloer: van mythe naar realiteit”.

Je ontdekt alle details op de website van Cevora.

Ontdek het volledige programma van Cevora

Ontdek hieronder de webcast van woensdag 22 september
met Griet Deca

Webcast: Het belang van veerkracht

Woensdag 22 september
Griet Deca wordt verondersteld altijd en overal gelukkig en veerkrachtig te zijn. Maar heeft een stress- en burn-outcoach dan nooit last van stress? In deze webcast scheidt ze fabels van feiten, deelt ze inzichten over stress en geeft ze tips rond stresspreventie die elke medewerker, leidinggevende, HR-professional en organisatie moet kennen. Verwacht je aan storytelling met een flinke portie humor.

Griet Deca

Als Chief Happiness helpt Griet via coaching, teambuilding en consulting te bouwen aan werkgeluk. Elk jaar organiseert ze de Week van het Werkgeluk om van werkgeluk de normaalste zaak van de wereld te maken. In 2018 schreef ze het boek ‘Van welvaart naar werkgeluk’ en in 2020 het boek ‘Werken aan Werkgeluk’.