... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW
0
Nieuws

De Stichting Innovatie & Arbeid presenteert twee webinars tijdens de Week van het Werkgeluk

Gratis webinars tijdens de Week van het Werkgeluk dankzij

de Stichting Innovatie & Arbeid:

Gratis webinar “Werkgeluk als dam tegen de burn-out golf”

dinsdag 20 september om 14u

Volgens het RIZIV zijn er steeds meer mensen thuis met een burn-out. Zowel bij werknemers als zelfstandige ondernemers stijgt het aantal met meer dan 30%.

Hoe kunnen we die burn-out golf keren? Door ervoor te zorgen dat mensen niet ziek uitvallen! Cijfers in de werkbaarheidsmonitor geven inzicht in het profiel van werknemers en zelfstandige ondernemers die nog wel aan de slag zijn, maar kampen met burn-out symptomen. Speelt gender een rol? Je leeftijd? Je functie? De sector waarin je actief bent? En welke jobkenmerken hebben een impact?

Weten is één ding, maar wat kan je doen om burn-out te voorkomen? Welke tools kan je inzetten om rond burn-out aan de slag te gaan? We selecteerden 5 tools. Van burn-out in kaart brengen, over bespreekbaar maken tot aan de slag met je team.

Voor wie? Voor iedereen die meer wil weten over burn-out en de oorzaken ervan. Voor iedereen die burn-out wil voorkomen en met dit thema aan de slag wil gaan om zo het werkgeluk te verhogen.

Schrijf je in

Gratis webinar “Werkgeluk bij jongeren”

donderdag 22 september om 11u

In een steeds krappere arbeidsmarkt zetten ondernemingen en organisaties alle zeilen bij om jonge medewerkers aan te trekken en te binden.

In dit seminar staan we stil bij de verwachtingen van jongeren en hoe ze tegen werk, leidinggeven, samenwerken, opleiding en verloning aankijken. Uit de goede voorbeelden halen we tips voor organisaties en leidinggevenden over hoe je jonge medewerkers aantrekt en bindt.

Voor wie? Voor bedrijfsleiders, HR-verantwoordelijken en leidinggevenden die meer inzicht willen in de verwachtingen van jongeren en hoe je hen beter kan onboarden.

Schrijf je in

Meer over de Week van het Werkgeluk

Ontdek de activiteiten van 2022

 in de nieuwe kalender

Naar de kalender

Steun de Week van het Werkgeluk

en onderteken
het Werkgeluk Manifest

Het manifest tekenen

OPROEP: Toon ons hoe jouw organisatie werkt aan werkgeluk en inspireer anderen

Meld jouw organisatie aan

Ook in 2022:

Global Online Happiness at Work Summit

Meer weten