... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW
0
Nieuws

E-learning Mindful Werken & Sterker Dankzij Stress

By 7 juli 2023september 19th, 2023No Comments

E-learnings voor meer werkgeluk aan een uitzonderlijke korting

Wil je je werkgeluk en je mentale veerkracht een boost geven? Tryangle ontwikkelde twee E-learningreeksen waarmee je zelf aan de slag kan: Mindful Werken en Sterker Dankzij Stress.

Speciaal voor de Week van het Werkgeluk kan je deze e-learning modules nu bestellen met een zeer stevige korting!

De toegang tot de cursus is onbeperkt, dus je kan op je eigen tempo de tips, video’s en opdrachten doornemen en steeds opnieuw opfrissen wanneer nodig. Waar wacht je op?

Kijk snel in de webshop om je in te schrijven!

Mindful Werken

Dat mindful leven stress vermindert, is immers al langer bewezen. In deze E-learning raaks “Mindful Werken” passen we de principes van mindfulness toe op de werkrealiteit.

Je leert hoe meer bewust te zijn van wat je doet op dit moment in plaats van te piekeren over gisteren of morgen en je krijgt concrete tips mee om minder stress toe te laten en meer rust te creëren op verschillende vlakken van je professioneel leven.

Deze cursus bestaat uit 7 modules die elk een ander aspect van mindfulness op het werk belichten. Je kan de modules afzonderlijk ontdekken of de hele reeks volgen.

Wie zich nu inschrijft voor deze online cursus krijgt een stevige korting! Je betaalt slechts 65€ in plaats van 125€ voor de volledige reeks.

Boek meteen aan het kortingstarief in onze webshop of boek rechtstreeks via de Tryangle Academy met de kortingscode ELWWG23. Dit kortingstarief is geldig tot en met 15 oktober 2023.

Sterker dankzij Stress

Stress omzetten van last naar veerkracht: hoe pak je dat aan?

Dankzij deze E-learning “Sterker dankzij stress” leer je het potentiële obstakel dat ongezonde stress vaak is om te buigen in gezonde veerkracht. Je versterkt jouw mentale en fysieke gezondheid omdat je gezond leert omgaan met stress.

Hierdoor ga je energieker aan de slag, verbetert je samenwerking met je collega’s, leidinggevenden en klanten én keer je met een fijner gevoel weer naar huis. Deze cursus is een heuse boost voor je creatieve brein en je energie.

Bovendien krijg je dankzij de Week van het Werkgeluk 2023 een stevige korting! Je betaalt slechts 40€ in plaats van 79€ voor deze e-learning.

Boek meteen aan het kortingstarief in onze webshop of boek rechtstreeks via de Tryangle Academy met de kortingscode ELWWG23. Dit kortingstarief is geldig tot en met 15 oktober 2023.