... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW
0
Hero CaseNieuws

Het belang van een positieve bedrijfscultuur bij Arteel

By 19 september 2022No Comments

– Happiness at Work Hero Case –

Deze Hero Case aanmelding mochten we ontvangen van Eelke Greidanus van Arteel. Niet alleen omdat hun medewerkers ‘happy at work zijn’ maar omdat werkgeluk de kern is van alles wat ze doen.

Ontdek hieronder meer over hun positieve bedrijfscultuur:

Over Arteel

Arteel helpt bedrijven met het bouwen van een positieve bedrijfscultuur, en daarvoor moeten we natuurlijk zelf het juiste voorbeeld geven.
Werkgeluk en bedrijfscultuur zijn woorden die je hier dagelijks hoort. Maar het blijft niet bij woorden.

Graag wil ik een aantal van onze initiatieven delen:

Medewerkerswaardering 

Ons RecognisePeers-platform stelt medewerkers in staat om waardering naar elkaar uit te spreken, en stimuleert dit. Publiekelijk een compliment ontvangen voelt zeer goed, maar zelf waardering geven is nog verslavender.

Ook zorgt het ervoor dat prestaties van minder extraverte collega’s niet onopgemerkt blijven. We gebruiken dit intern, maar bij onze klanten valt dit ook goed in de smaak. Het heeft een duidelijke impact op de sfeer binnen het bedrijf, die echt heel positief is.

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Omdat mentaal en fysiek welzijn hand in hand gaan, wordt sporten bij Arteel sterk gestimuleerd. Op kantoor hebben we een complete gym die van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds te gebruiken is.
We hebben een aantal zeer ervaren sporters die collega’s bijstaan met tips omtrent oefeningen en voeding. Dit houdt absoluut verband met het werkgeluk dat we bij Arteel ervaren.

Leading by example

Maar de echte onderscheidende factor is wat mij betreft het leiderschap van Yves en Nathalie Arteel. Zij delen al 35 jaar lief en leed en weten elke keer weer waardering en werkgeluk te koppelen aan de behoeftes van nu, zowel intern als naar de markt.

Ik werk hier pas kort, maar dat Arteel een speciaal bedrijf is, is voor mij duidelijk. Zonder deze waarden had ik hier niet gezeten.

Mooie initiatieven die absoluut bijdragen tot werkplezier én werkgeluk!

Waardering motiveert medewerkers, leidt tot meer betrokkenheid en heeft inderdaad een ferme impact op de connectie en interactie binnen het team.
Een organisatiecultuur waar aandacht is voor zowel het fysiek als mentaal welzijn van medewerkers, ondersteund door sterk mensgericht leiderschap is zeker en vast de ideale voedingsbodem voor happy employees.

Kunnen we in jouw team of organisatie ook gelukkige medewerkers vinden?
Wil je jullie initiatieven ook in de kijker zetten?
Meld je dan aan als Happiness at Work Hero Case.

Meer over de Week van het Werkgeluk

Ontdek de activiteiten van 2022

 in de nieuwe kalender

Naar de kalender

Steun de Week van het Werkgeluk

en onderteken
het Werkgeluk Manifest

Het manifest tekenen

OPROEP: Toon ons hoe jouw organisatie werkt aan werkgeluk en inspireer anderen

Meld jouw organisatie aan

Ook in 2022:

Global Online Happiness at Work Summit

Meer weten