... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW
0
Archief 2018

JustBite promoot werkgeluk en heeft een leuk aanbod!

By 26 september 2018januari 22nd, 2019No Comments
We vroegen ook aan JustBite wat hen de Week van het Werkgeluk doet steunen!
Waarom doen jullie mee met de Week van het Werkgeluk?
Onze missie bestaat er in om gezond snacken toegankelijk te maken! We ondersteunen bedrijven in het creëren van een gezonde werkomgeving, waardoor we bijdragen aan het werkgeluk van de werknemers. Elke werkgever zal begrijpen dat een gezonde werknemer een meer gelukkige en productievere werknemer is.
Door gezonde tussendoortjes te voorzien blijft het metabolisme op gang. Gedaan dus met mentale dipjes en hongerpieken, welkom energie!
Wat is werkgeluk voor jou persoonlijk?
Werkgeluk voor mij persoonlijk bestaat er in om een klimaat te creëren. Een klimaat waarin werknemers zich zowel individueel als in de groep top voelen! De rol van de werkgever bestaat er in om te motiveren en te faciliteren.
En voor jullie als organisatie?
Als organisatie dragen we verbondenheid hoog in het vaandel. Door bij elke levering nieuwe tussendoortjes te voorzien willen we enerzijds gezond snacken plezant houden en anderzijds willen we de collega’s verbinden rond de snackbox. Elke levering wordt een moment om naar uit te kijken!
Welke activiteit(en) plannen jullie ter gelegenheid van de Week van het Werkgeluk?
Om bedrijven te laten kennismaken met de voordelen van gezond snacken geven we 20% korting op alle bestellingen in de Week van het Werkgeluk! Dit kan met de kortingscode WVHW*.