... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW
0
Nieuws

Masterclass voor leidinggevenden: Een sterke speak-up cultuur creëren

Wil jij de connectie, samenwerking en communicatie binnen jouw team te versterken?

Schrijf je dan in voor de masterclass voor leidinggevenden
“Doorbreek stiltethema’s met een sterke speak-up cultuur”

donderdag 28 september van 14u tot 15u30

Leidinggevenden staan voor de uitdaging om een dynamische en productieve werkomgeving te creëren waarin elk teamlid zich gehoord en gewaardeerd voelt. Een uitdaging die met het hybride werken alleen maar aandikt. Het doorbreken van stiltethema’s op de werkvloer en het bevorderen van een sterke speak-up cultuur is een essentieel aspect van mensgericht leiderschap. Maar hoe realiseer je dat in de praktijk?

Precies het topic waarover we het zullen hebben in deze masterclass voor leidinggevenden, naar aanleiding van de Week van het Werkgeluk en onder leiding van Chief Happiness Officer Griet Deca.

Het belang van een speak-up cultuur

De aanpak die je als leidinggevende aan de dag legt heeft een directe invloed op de betrokkenheid, motivatie en het welzijn van medewerkers. Strategieën ontwikkelen voor het doorbreken van stiltethema’s op de werkvloer zijn daarom van cruciaal belang voor uw succes als leidinggevende en voor het succes van uw team als geheel. Wanneer belangrijke zaken onuitgesproken blijven en de vrije uitwisseling van ideeën en feedback belemmerd wordt kan dit immers resulteren in een gebrek aan innovatie, onuitgesproken en bijgevolg onopgeloste problemen en demotivatie. Of zoals we al langer weten: mensen verlaten geen bedrijven, maar wel slechte bazen.

Deze masterclass biedt een unieke gelegenheid om je vaardigheden als leidinggevende te versterken, en actief een omgeving te creëren waarin elke stem wordt gehoord zodat je je team een duwtje in de rug kan geven.

We inspireren met heel wat real-life voorbeelden, best practices en concrete tips om een omgeving te creëren waarin open communicatie wordt aangemoedigd zodat werknemers zich vrij voelen om hun gedachten, zorgen en ideeën te delen. Mis deze kans niet en schrijf je vandaag nog in!

Schrijf je in

Interesse?
We komen online samen met een kleine groep van 25 leidinggevenden, waarbij interactie, praktische handvaten en het onderling uitwisselen van ervaringen en ideeën met gelijkgestemde deelnemers centraal staan.

Wat mag je verwachten?
Deze online masterclass duurt 90 minuten en de volgende topics komen aan bod:

  • Het belang van psychologische veiligheid en gerichte praktijkvoorbeelden om het in jouw specifieke bedrijfscultuur te implementeren
  • Effectieve communicatiestrategieën om heldere en open communicatie te bevorderen, inclusief enkele sleutels omtrent sterke luister- en feedbacktechnieken.
  • Handvaten om empathie en inclusie in te zetten om iedereen in het team aan te moedigen om hun unieke perspectieven en ervaringen te delen.
  • Begrijp hoe je eigen gedrag en communicatiestijl van invloed kunnen zijn op de cultuur van het ganse team en leer hoe je een inspirerende en empowerende leider kunt zijn.

Wil je graag mee aanschuiven in deze virtuele masterclass, schrijf je dan snel in, want het aantal plaatsen is beperkt. Op deze manier creëren we een constructieve omgeving waarin iedereen actief kan deelnemen en waardevolle inzichten kan opdoen.

Doelgroep
Geef jij leiding aan een team of afdelingen en wil je inzichten verzamelen om de connectie, samenwerking en communicatie binnen jouw team te versterken? Dan ben jij de geschikte deelnemer!

 Over deze workshop
Deze online workshop vindt plaats via Zoom en zal ongeveer anderhalf uur duren. Enkele dagen voor het evenement ontvang je de link om deel te nemen. Bereid je voor op een interactieve workshop waar je al jouw vragen vrij kan stellen.

BELANGRIJK ivm het aantal deelnemers:
Deze workshop is beperkt tot 25 deelnemers.
– Is de sessie volzet? Dan kan je je aanmelden voor de wachtlijst. Indien er een plaatsje vrij komt, nemen wij sowieso contact met je op!
– Had je je ingeschreven, maar kan je toch niet deelnemen? Laat het ons zo snel mogelijk weten via info@tryangle.be zodat we het nodige kunnen doen om iemand anders blij te maken met jouw virtueel plekje.

Schrijf je nu in via onderstaande link om deel te nemen aan de online masterclass.
Opmerking: De online workshop gaat enkel live door en zal niet worden opgenomen.

Schrijf je in

Meer over de Week van het Werkgeluk

Ontdek de activiteiten van 2023

 in de gloednieuwe kalender

Naar de kalender

Steun de Week van het Werkgeluk

en onderteken het Werkgeluk Manifest

Het manifest tekenen

OPROEP: Toon ons hoe jouw organisatie werkt aan werkgeluk en inspireer anderen

Meld je organsatie aan

Doet jouw organisatie iets speciaals tijdens de themaweek? Zet je activiteiten in de kijker!

Download de visuals