0
Nieuws

Masterclass voor HR Professionals: Vraagstukken rond veerkracht en vitaliteit

Wil jij het welzijnsbeleid in jouw organisatie opzetten of verder versterken?

Schrijf je dan in voor de Masterclass voor HR Professionals
“Vraagstukken rond veerkracht en vitaliteit”

dinsdag 26 september van 9u tot 10u30

Naar aanleiding van de Week van het Werkgeluk kan je deelnemen aan een exclusieve online masterclass! Onder vakkundige leiding van Corporate Well-Being Expert Kim Hilgert, gaan we dieper in op een van de meest cruciale aspecten van moderne organisaties: de veerkracht en vitaliteit van medewerkers en teams.

Het belang van een corporate well-being beleid

In de snel veranderende en veeleisende werkomgeving van vandaag, staan organisaties voor talloze uitdagingen op het gebied van werknemerstevredenheid en -welbevinden en het creëren van een positieve en veerkrachtige organisatiecultuur die daarenboven ook zo sterk mogelijk presteert.

De juiste welzijnsstrategie kan als een sterk employer brand fungeren om nieuw talent aan te trekken en sterke medewerkers aan boord te houden, maar vormt tevens de sleutel voor een stevige prestatiespiraal wanneer werknemers goed ondersteund worden, kunnen ontwikkelen, optimaal kunnen samenwerken en daardoor sterke resultaten neerzetten. De impact van de COVID-19-pandemie, de thuiswerkrevolutie en de war for talent heeft deze vraagstukken nog verder versterkt.

Deze dynamische sessie biedt dan ook een unieke gelegenheid om kennis en tools te verzamelen om deze uitdagingen effectief aan te pakken en duurzame, strategische oplossingen te bedenken.

Schrijf je in

Interesse?
We komen online samen met een kleine groep van 25 HR-professionals, waarbij interactie, praktische handvaten en het onderling uitwisselen van ervaringen en ideeën met gelijkgestemde deelnemers centraal staan.

Wat mag je verwachten?
Deze online masterclass duurt 90 minuten en de volgende topics komen aan bod:

  • Inzicht in de kernprincipes van veerkracht en vitaliteit en hoe deze kunnen worden toegepast op de context van jullie organisatie.
  • Praktische strategieën en best practices om veerkracht en vitaliteit te bevorderen bij medewerkers op individueel en collectief niveau.
  • Het identificeren en aanpakken van uitdagingen en obstakels die kunnen optreden bij het implementeren van veerkracht- en vitaliteitsinitiatieven.
  • Het ontwikkelen van meetbare en effectieve maatregelen om de impact van jullie inspanningen op het gebied van veerkracht en vitaliteit te evalueren.

Mis deze unieke kans niet en schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt. Op deze manier creëren we een constructieve omgeving waarin iedereen actief kan deelnemen en waardevolle inzichten kan opdoen.

Doelgroep
Ben jij HR professional en/of ben je mede-verantwoordelijk voor het welzijnsbeleid in jouw organisatie en wil je concrete inzichten verzamelen om je corporate well-being beleid verder aan te scherpen? Dan ben jij de geschikte deelnemer voor deze online masterclass (via Zoom)!

BELANGRIJK ivm het aantal deelnemers:
Deze workshop is beperkt tot 25 deelnemers.
Is de sessie volzet? Dan kan je je aanmelden voor de wachtlijst. Indien er een plaatsje vrij komt, nemen wij sowieso contact met je op!

Schrijf je nu in via onderstaande link om deel te nemen aan de online masterclass.
Opmerking: De online workshop gaat enkel live door en zal niet worden opgenomen.

Schrijf je in

Meer over de Week van het Werkgeluk

Ontdek de activiteiten van 2023

 in de gloednieuwe kalender

Naar de kalender

Steun de Week van het Werkgeluk

en onderteken het Werkgeluk Manifest

Het manifest tekenen

OPROEP: Toon ons hoe jouw organisatie werkt aan werkgeluk en inspireer anderen

Meld je organsatie aan

Doet jouw organisatie iets speciaals tijdens de themaweek? Zet je activiteiten in de kijker!

Download de visuals