0
Nieuws

Ontdek de Cevora Webcasts over de 3 pijlers van werkgeluk

By 6 september 2021juli 18th, 2022No Comments

Cevora en de Week van het Werkgeluk

Of je nu hr-manager, teamleider of medewerker bent, gelukkig zijn in je job is cruciaal voor ons allemaal en heeft ontegensprekelijk een impact op ons privé leven. Toch is dat gemeenschappelijke doel niet zo makkelijk te bereiken. Om je op weg te helpen heeft Cevora heel wat gepland tijdens de Week van het Werkgeluk.

Werkgeluk Webcasts

​Tijdens de Week van het Werkgeluk biedt Cevora je dagelijks een webcast aan die aansluit op een van de 3 pijlers voor werkgeluk: motivatie, veerkracht en leiderschap.
Zowel op maandag, dinsdag als woensdag wordt er steeds 1 webcast gelanceerd. Je kan deze vanaf de dag van lancering bekijken door te klikken op de button ‘BEKIJK DEZE WEBCAST’ op de website van Cevora. Die button is pas beschikbaar vanaf de dag van de lancering.
Schrijf je je in voor het online debat op donderdag, dan ontvang je op de juiste dag automatisch een e-mail met een directe link naar de webcasts.

Meer info

Webcast: Talent Coaching

Maandag 20 september
In deze webcast geeft Steven Martens zijn visie over leiderschap, coaching en hoe je met termen uit de sportwereld een link kan leggen naar een professionele werkcontext.

Steven Martens

Steven Martens is voor de tennisliefhebbers vooral gekend als de Fedcup coach en kapitein van de Daviscup. Na bestuursfuncties bij verschillende sportfederaties en een passage als CEO bij de Belgische voetbalbond is hij nu Technical Director FIFA. Daar staat hij in voor het FIFA Talent Development Programme, waarbij ze een analyse willen maken van de manier waarop voetbaltalent wordt ondersteund en hoe jonge spelers zich ontwikkelen naar het professionele circuit.

Webcast: De kracht van motivatie

Dinsdag 21 september
Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers topprestaties neerzetten? Het antwoord: motivatie. In deze webcast focust Hermina Van Coillie op ‘high quality’-motivatie en geeft ze aan welke impact dit heeft op het welzijn van je medewerkers, hoe dit hun stress verlaagt. Ze geeft aan hoe je deze motivatie kan inzetten bij het hybride werken, bij weerstand bij verandering, en hoe je als leidinggevende, bedrijfsleider, of gewoon medewerker, jezelf en anderen duurzaam kan motiveren.

Hermina Van Coillie

Hermina Coillie is PhD. Motivation expert bij Flourish. Naast keynote speaker, leadership consultant, personal coach en docent is ze ook auteur van het onlangs gepubliceerde ‘Motiveren zonder Controleren’, waarin ze aan de slag gaat met de zelfdeterminatietheorie op de werkvloer.

Webcast: Het belang van veerkracht

Woensdag 22 september
Griet Deca wordt verondersteld altijd en overal gelukkig en veerkrachtig te zijn. Maar heeft een stress- en burn-outcoach dan nooit last van stress? In deze webcast scheidt ze fabels van feiten, deelt ze inzichten over stress en geeft ze tips rond stresspreventie die elke medewerker, leidinggevende, HR-professional en organisatie moet kennen. Verwacht je aan storytelling met een flinke portie humor.

Griet Deca

Als Chief Happiness helpt Griet via coaching, teambuilding en consulting te bouwen aan werkgeluk. Elk jaar organiseert ze de Week van het Werkgeluk om van werkgeluk de normaalste zaak van de wereld te maken. In 2018 schreef ze het boek ‘Van welvaart naar werkgeluk’ en in 2020 het boek ‘Werken aan Werkgeluk’.

Online Event: “Werkgeluk op de werkvloer: van mythe naar realiteit”

Donderdag 23 september van 10u tot 12u
Een exclusief online debat waarbij experten bespreken hoe werkdruk en werkgeluk met elkaar te verzoenen zijn en ook meer gevoelige thema’s aansnijden zoals burn-out, hybride werken en het verschil in verwachtingen tussen de verschillende generaties.

Schrijf je in