... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW
0
Nieuws

Scoor korting op dit duo-boekenpakket

By 3 juli 2023juli 4th, 2023No Comments

Duo-boekenpakket voor meer werkgeluk

Op zoek naar werkgeluk inspiratie en/of leesvoer voor deze vakantie?

** Krijg tijdelijk 5€ korting in onze webshop **

Bereid je nu al voor op de Week van het Werkgeluk!

Bestel nu!

Van welvaart naar werkgeluk

Onder druk van de queeste naar welvaart en de ethos van hard werken, werden overwerkte mensen massaal ziek. Er ontstond een gezond besef dat het zo niet verder kon en er kwam steeds meer aandacht voor welzijn. Welzijn op het werk werd opgenomen in de wetgeving en bij bedrijven werd geschreven aan een welzijnsbeleid. Om welzijn uit de taboesfeer te halen, is er iets meer nodig. Momenteel zitten we op het kantelpunt van welzijn naar werkgeluk, een bijzondere transformatie die logisch voortvloeit uit wat voorafging.

Griet Deca neemt je op sleeptouw door een boeiende wereld in volle verandering op basis van de kennis en inzichten uit haar bijna twintigjarige carrière als bedrijfstrainer. Ze biedt handvaten voor houvast op de cakewalk van feiten, anekdotes en theorieën zodat de huidige (onder)stromen die gezondheid op de werkvloer met zich mee zouden kunnen brengen alle kans op slagen krijgen.

Werken aan Werkgeluk

Werkgeluk krijgt vandaag in België meer en meer aandacht. Dat is goed nieuws want we hinken flink achterop als we naar werkgeluk in Scandinavië of Nederland kijken bijvoorbeeld.

Tegelijk schuilt er ook een risico in de groeiende populariteit. Werkgeluk durft immers wel eens versleten worden voor een zweverige lege doos. Werkgeluk zoals Kim Hilgert en Griet Deca, co-founders van Tryangle het zien, staat mijlenver af van oppervlakkige fabeltjes. Sterker nog: duurzaam werkgeluk stoelt op een uitgebreide wetenschap die verankerd zit in de positieve psychologie, de arbeidspsychologie en de economie.

Maar wat draagt nu concreet bij tot ons werkgeluk? En wat kunnen we zelf doen? In dit boek ontdek je waar het écht om draait en krijg je tal van voorbeelden ter inspiratie om zelf werk te maken van duurzaam werkgeluk.

 

Meer over de Week van het Werkgeluk

Ontdek de activiteiten van 2023

 in de gloednieuwe kalender

Naar de kalender

Steun de Week van het Werkgeluk

en onderteken het Werkgeluk Manifest

Het manifest tekenen

OPROEP: Toon ons hoe jouw organisatie werkt aan werkgeluk en inspireer anderen

Meld je organsatie aan

Doet jouw organisatie iets speciaals tijdens de themaweek? Zet je activiteiten in de kijker!

Download de visuals