... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW
0
Nieuws

Unconference: Chief Happiness Officer – Coach Camp

By 14 augustus 2020september 15th, 2020No Comments

Happiness at Work Unconference

Op 21 september gaat ook de week van het werkgeluk van start in Nederland. Onze partner Happy Office organiseert opnieuw originele activiteiten en ook dit jaar staat de jaarlijkse Unconference op het programma. Deze keer gaat de Unconference online én internationaal onder een gloednieuw concept: CHO Coach Camp.

De kern is: goede gesprekken, inspiratie, peer-to-peer learning. De deelnemers bepalen wat er die dag op de agenda staat en gaan in kleine groepen in gesprek over wat hen interesseert.

Inschrijven

Hoe werkt het?

CHO Coach Camp. Nieuw in 2020. Nouja… niet helemaal nieuw. 12 jaar geleden introduceerden twee Agile coaches, Naresh Jain en Deborah Preuss, Agile Coach Camp. Een bijeenkomst van Agile coaches, waar ervaringen, ideeën en vragen besproken en getoetst werden. Peer-to-peer learning, discussie, delen van kennis stonden centraal. Toen Happy Office voor de tweede keer sprak op het congres Agile India in 2018, wilden we wel eens deelnemen aan dat Coach Camp.

Ondanks dat we al eerder kennis hadden gemaakt met de techniek van Open Space, hadden we vooraf geen idee wat ons te wachten stond. Zit je daar in een zaal met allemaal coaches, meeste uit India, terwijl je zelf niet eens Agile coach bent… we waren vooraf een beetje nerveus. Dat werd een van de beste ervaringen ooit. Sindsdien zijn we ‘hooked’ aan het Open Space concept, Unconferences en Coach Camp. En dat kan allemaal ook online. Vandaar dat we in de Week van het Werkgeluk 2020 een Coach Camp voor Chief Happiness Officers organiseren! Doe jij ook mee?

Ons doel: een groeiende internationale community van CHO’s

Met het CHO Coach Camp willen we een netwerk van werkgeluk-enthousiastelingen creëren. Like-minded professionals die ernaar streven positieve werkculturen te bouwen en werkgeluk te vergroten, terwijl ze zich verbinden aan de principes van werkgeluk: de mens staat centraal in de bedrijfsvoering en alles draait om purpose, verbinding, voldoening en plezier. We nodigen iedereen die zich bezighoudt met werkgeluk dan ook uit zijn ervaring en learnings te delen.

Is dit iets voor jou?

Ben je zelf actief in het domein van happiness at work? Heb jij een interventie of oefening die je wil delen met anderen? Een idee dat je wil toetsen aan andere thought leaders in het netwerk? Loop jij tegen uitdagingen aan waar je met anderen over wil sparren en leren hoe zij dingen aanpakken? Wil jij verbinding maken met anderen, ideeën uitwisselen, inspiratie delen, een ander perspectief horen, discussiëren? Dan is dit Coach Camp voor jou.

Noot: Wil je liever niet actief in gesprek maar achteroverleunen en geïnspireerd worden door experts uit het veld? Meld je dan aan voor de Global Online Happiness at Work Summit (gratis!).

Wil je graag deelnemen aan het CHO Coach Camp?

Ja, ik doe mee!