... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW
0
Nieuws

Gratis webinar: zo bouw je een optimaal cadeaubeleid

By 31 augustus 2021juli 18th, 2022No Comments

Waarderen met impact

Waardering en beloning staan centraal bij Kadonation Services.
Daarom sloegen ze de handen in elkaar met de Week van het Werkgeluk.

Wil je weten hoe je jouw medewerkers op een unieke, persoonlijke en eenvoudige manier kan waarderen én belonen met een strategisch geschenkbeleid? Op 21 september vertelt Jelle van Roosbroeck je er alles over over tijdens een gratis webinar, in samenwerking met Tryangle Happiness and Well-Being at Work.

Deelnemen is helemaal gratis!

Ik doe mee

Gratis Webinar:
Waarderen met impact: Zo bouw je een optimaal cadeaubeleid

dinsdag 21 september om 9u

Talent management, inspirerend leiderschap, een veilige en gezonde werkomgeving en een goed salaris en arbeidsvoorwaarden – dat zijn de succesingrediënten voor gemotiveerde en gelukkige medewerkers. Ook beloning en erkenning spelen een niet te overziene rol. Medewerkers die zich gewaardeerd voelen, zijn meer tevreden en betrokken. Hoe persoonlijker en unieker je blijk van waardering, hoe groter het effect.

In deze webinar ontdek je wat de ideale momenten zijn om je medewerkers te waarderen met een geschenk. Hoe doe je dit best, op een eenvoudige en persoonlijke manier? En wat is voor je werknemers het ideale geschenk?

We loodsen je door de resultaten van ons recent marktonderzoek, doorspekt met eigen inzichten. We geven je concrete tips voor een optimaal waarderingsbeleid, waarmee je het werkgeluk van je medewerkers een flinke boost geeft.

Inschrijven

Meer weten over de visie van Kadonation?

We vroegen aan co-founder en CFO Jelle Van Roosbroeck waarom Kadonation werkgeluk belangrijk vindt en hoe ze daartoe bijdragen.
Ontdek hun verhaal in deze korte video: