... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW
0
Nieuws

Werkgeluk inspiratie – Werken met Goesting

Werken met Goesting
Getuigenis Tomato Masters

Werkplezier, werken met goesting, een fijne werksfeer, waardering,… Allemaal positieve begrippen die organisaties inspireren om de best mogelijke werkomgeving te creëren, zodat iedereen zich goed in zijn vel kan voelen op het werk. Want gelukkige medewerkers zijn gedreven, optimistische en productieve medewerkers.

De Stichting Innovatie & Arbeid maakt deel uit van de SERV en voert onderzoek uit van en voor de Vlaamse sociale partners en werkt onder andere rond werkbaar werk. Zij voorzien ook heel wat inspirerende content die we graag extra in de kijker zetten naar aanleiding van de Week van het Werkgeluk.

Getuigenis

We zijn bijzonder gecharmeerd door het prachtverhaal van Johan Vlaemynck van Tomato Masters omdat ze op een unieke manier vorm geven aan de begrippen waardering, flexibiliteit en innovatie door inbreng van medewerkers zodat ze “al fluitend hun job kunnen doen” :).

Klik hieronder om de korte video te bekijken.

Meer Werkbaar Werk en Werkgeluk inspiratie?

Dankzij de Stichting Innovatie en Arbeid mogen we deze twee boeiende (gratis) webinars op de kalender van de Week van het Werkgeluk zetten!

Mis het zeker niet en schrijf je nu al in!

maandag 20/9 om 11u

Inschrijven

dinsdag 21/9 om 14u

Inschrijven

Meer over “Werken met Goesting” als component van Werkbaar Werk

 

Gezond en met goesting werken, daar wil iedereen voor tekenen

Of je nu werknemer of werkgever bent, iedereen in je organisatie of bedrijf vaart er wel bij om met plezier te komen werken. Bovendien moeten we met z’n allen langer werken. Met goesting werken wordt daarom nog belangrijker.

Werken met goesting doe je het gemakkelijkst als je werksituatie goed zit en je organisatie of bedrijf bewust inzet op jong en oud. Op het werk lichamelijk en geestelijk goed in je vel zitten is belangrijk. Ook een veilige en gezonde werkplek en een niet te hoge werkstress zorgen voor meer werkbaar werk.

Meer over Werkbaar Werk

Activiteiten van de Week van het Werkgeluk

Ontdek de activiteiten van 2021

 in de gloednieuwe kalender

Naar de kalender

Steun de Week van het Werkgeluk

en onderteken
het Werkgeluk Manifest

Het manifest tekenen

OPROEP: Toon ons hoe jouw organisatie werkt aan werkgeluk en inspireer anderen

Meld jouw organisatie aan

Ook in 2021:

Global Online Happiness at Work Summit

Meer weten