... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW
0
Nieuws

Workshop ‘Happy Meetings’ tijdens het slotevent op 27.09

By 9 mei 2019september 12th, 2019No Comments

Nederlandstalige workshop
"Happy Meetings - Een gelukkige vergadercultuur, hoe pak je dat aan?"

We kunnen ondertussen ook één van onze zes interactieve workshops onthullen die op het programma staan van het slotevenement van de Week van het Werkgeluk op vrijdag 27 september!

In deze workshop, die je als Nederlandstalige optie kan selecteren uit het keuzeprogramma, wordt verzorgd door Tryangle Welzijnzinterventies. We gaan dieper in op allerlei tips en ideeën om efficiënter, korter en gelukkiger te vergaderen. Je krijgt een aantal praktische voorbeelden en een toolbox om concreet mee aan de slag te gaan in jouw organisatie.

Interesse in deze workshop tijdens het slotevenement?

3 tips voor happy meetings

Meetings zijn altijd saai en voorspelbaar!”, “Meetings zijn een noodzakelijk kwaad, maar niemand wordt er vrolijk van.” Uitspraken die ons bekend in de oren klinken. Sta ons toe om dit tegen te spreken en ontdek hoe een vergadering tegelijk nuttig, productief én aangenaam kan zijn. We geven je alvast drie tips mee waar je nu al mee aan de slag kan:

Topless meeting

Naakt ? Sorry, maar daar begin ik niet aan!” Nee hoor, hou gerust je kleren aan, maar laat je laptop op je bureau staan. Je komt niet in de verleiding ‘snel’ nog een mailtje (en nog één en nog één) te beantwoorden, je kan je aandacht focussen op de inhoud. Dubbel voordeel: door niet te multitasken word je minder moe en de vergaderingen duren minder lang!

You can leave your hat on

Strippen? Dat gaat er echt over!” Hmm… niet nodig om te strippen, maar heb je bv. al gehoord van de 6 hats vergadertechniek? Je hoeft niet altijd op dezelfde manier te vergaderen, er zijn ondertussen heel veel moderne en actieve vergadervormen die je toelaten eens af te wisselen.

Een happy ending !

Stel je eens voor dat je na een meeting buitenstapt (of waarom niet binnenstapt?) met een smile van oor tot oor: je hebt nieuwe energie om je taken aan te pakken, je weet perfect wat er van jou verwacht wordt en je hebt zelf een inbreng gehad bij het bepalen van de doelstellingen en taken… je motivatie en engagement zijn verzekerd, je werkgeluk gegarandeerd!

Workshop

In de interactieve workshop op het slotevenement van de Week van het Werkgeluk gaat Tryangle dieper in op deze en andere tips en ideeën om mee aan de slag te gaan in jouw organisatie. Met een aantal praktische voorbeelden bieden we een matrix aan om efficiënter, korter en gelukkiger te vergaderen.

Meer over Tryangle op www.tryangle.be