... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW
0
Nieuws

Interactieve workshop TEAM GELUK met Leo Bormans

By 23 mei 2019september 11th, 2019No Comments
team geluk workshop
Team Geluk spel
Leo Bormans Team Geluk

Nederlandstalige workshop met Leo Bormans:
Maak op een unieke manier kennis met TEAM GELUK

Hoe kan je een team gelukkig maken? Leo Bormans heeft hiervoor speciaal een nieuwe tool ontwikkeld: TEAM GELUK. Het is een eenvoudig spel gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring.

Het gaat erom alle aanwezige positieve krachten in een groep te herkennen, te benoemen en te versterken. De methodiek is gebaseerd op eigenaarschap en positief roddelen. Zo wordt 1 + 1 = 3. In dit spel vol inspirerende inzichten en eenvoudige activiteiten, wordt het groepsgevoel en de positieve krachten van de teamleden en het team versterkt.

Leo Bormans heeft meer dan veertig jaar ervaring in het leiden en begeleiden van de meest verscheiden en succesvolle teams. In het wetenschappelijk geluksonderzoek ontdekte hij de mechanismen die goede teams en teamspelers als vanzelf toepassen.

Tijdens het slotevenement van de Week van het Werkgeluk op vrijdag 27 september in Brussel, krijg je als deelnemer een héél unieke kans! In één van de interactieve workshops kan je immers van dichtbij en op een originele manier kennis maken met TEAM GELUK. Niemand minder dan onze geluksambassadeur Leo Bormans zelf, zal een dynamische Nederlandstalige workshop animeren om zijn nieuwste creatieve tool voor meer werkgeluk voor te stellen.

Aarzel niet langer en boek nu je ticket voor dit inspirerende slotevenement.

Neem deel aan deze workshop tijdens het slotevenement op 27 september.
Bestel je ticket nu!

Wat is Team Geluk?

Leo Bormans over zijn workshop op het slotevent

Meer over TEAM GELUK

Anekdote: wat er zoals kan gebeuren in een workshop Team Geluk