... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW
0
Archief 2018

I ♥ my job doet mee met de Week van het Werkgeluk

By 31 augustus 2018januari 30th, 2019No Comments

Rita Raets, stichter en zaakvoerder van I ♥ my job, heeft samen met haar team een prachtige missie: meer geluk creëren op de werkplek. Het is hun bijdrage aan meer geluk in de wereld, een wereld waar welvaart en welzijn hand in hand gaan. We stelden Rita een aantal vragen en haar enthousiaste antwoorden lees je hieronder.

Vanuit welke overtuiging werkt ‘I ♥ my job’?

Wij coachen mensen, teams en organisaties naar meer plezier in het werk omdat iedereen daarbij wint. De medewerker zelf én de organisatie want tevreden medewerkers presteren beter. Als zij hun werk met goesting doen, dan volgen de resultaten vanzelf.

Wat doen jullie precies?

We zijn expert op vier domeinen: loopbaanbegeleiding, opleiding ‘verbindend leiderschap’, perfectionismecoaching en stress- en burn-out preventie en behandeling. Het liefst van al doen we aan preventie door te zorgen dat mensen voor een job kiezen die bij hen past en door hen van hun perfectionisme af te helpen. Daarmee kom je al een heel eind ver. Loopt het toch mis, dan zijn een aantal van onze ‘I love my job’ architecten ook opgeleid om mensen beter te leren omgaan met de onvermijdelijke stress van het leven en het werk. Wij doen ook reïntegratietrajecten voor mensen die na een lange periode van time-out opnieuw aan de slag willen.

Waarom doen jullie mee met de Week van het Werkgeluk?

‘Werkgeluk’ is hét thema van heel ons werk. Het was voor ons dan ook erg vanzelfsprekend om mee te doen aan de week van het werkgeluk. Hoe meer mensen en organisaties we kunnen bereiken en warm maken, hoe beter.

Werkgeluk is voor iedereen verschillend. Zelfkennis is dan ook belangrijk om je eigen geluk in handen te kunnen nemen. Via een traject ‘loopbaanbegeleiding’ verhogen we die zelfkennis en maken we de vertaalslag naar de werkplek.

Wat we uit ervaring weten dat voor zowat iedereen een rol speelt:

  • mogen doen wat je graag doet en waar je je batterijen aan oplaadt
  • in een werkcontext die bij jou past
  • volgens jouw waarden en behoeften
  • werk dat je als zinvol en waardevol ervaart
  • over voldoende veerkracht beschikken om te kunnen omgaan met de onvermijdelijke tegenslagen en crisissen op het werk

Welke activiteit organiseren jullie tijdens de Week van het Werkgeluk?

Op dinsdag 25 september organiseren we een koffiemoment in Mortsel van 15u tot 20u. Heb je een vraag rond coaching, loopbaanbegeleiding, …? Je bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten. Schrijf je in bij rita@ilovemyjob.be of www.ilovemyjob.be/kalender