... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW
0
Archief 2018

Lyreco doet mee met de Week van het Werkgeluk!

By 11 september 2018januari 30th, 2019No Comments

Lyreco doet ook mee met de Week van het Werkgeluk. Rebecca Kusé zet haar schouders onder het welzijnsprogramma van Lyreco “Lyreco cares” en vertelt graag meer over Lyreco en de Week van het Werkgeluk.

“Lyreco is al een tijdje bezig met welzijn op het werk. Het “Lyreco Cares” programma dat in het leven werd geroepen kadert binnen welzijn en mentale gezondheid op het werk. Er zijn in het verleden al leuke acties geweest: we lieten recent een ijskar komen met het warme weer, voorzagen voor elk van onze werknemers een koeltasje, voorzien maandelijks manden met fruit, zamelen samen geld in voor het goede doel, hebben in juni zonnecrème voorzien, en ga zo maar door. In september voorzien we een back-to-school pakket en voor oktober staat er op de agenda dat we onze werknemers van ons hoofdkantoor – in het kader van de veiligheid – een fietslichtje bezorgen.

Lyreco doet mee aan de Week van het Werkgeluk aangezien we werkgeluk hoog in het vaandel dragen. Tijdens de Week van het Werkgeluk zullen de medewerkers van Lyreco elke dag een gelukstip in hun mailbox krijgen. We streven naar een ideale privé-werk balans en goede sfeer op het werk. Werkgeluk binnen Lyreco (en dat geldt ook voor ons persoonlijk) betekent gepassioneerd je werk kunnen doen in een aangename werksfeer waarin ieder zijn collega’s met respect behandelt; waar men in team werkt maar zichzelf ook individueel kan ontwikkelen. Onze kernwaarden zijn dan ook niet voor niets: passion, excellence, respect en agility.”