0
Archief 2018

My Future Works ondersteunt de Week van het Werkgeluk!

By 22 september 2018januari 30th, 2019No Comments

Ook My Future Works zet de schouders mee onder de Week van het Werkgeluk. Elie Naudts, coördinator van die loopbaancentrum vertelt er graag meer over.

Waarom doe je mee met de Week van het Werkgeluk?  

My Future Works helpt werknemers, werkgevers en zelfstandigen meer voldoening uit hun job te halen. Wij geloven sterk in een ‘inside out’ aanpak van loopbaancoaching: hoe kunnen we de klant helpen om zijn job zo te boetseren dat deze maximaal aansluit bij zijn eigen innerlijk kompas. Op die manier wil My Future Works zijn steentje bijdragen tot een duurzame economie.

Eén van de kernvragen die ons als loopbaancoaches bezighoudt, is: wat maakt jou gelukkig in het werk? Want wat je gelukkig maakt, geeft je energie om door te gaan. Het ligt binnen ieders mogelijkheden om daar werk van te maken. Passie, missie, roeping en werk zijn hierbij vier sleutelbegrippen die een onmiskenbare rol spelen.

Wat betekent werkgeluk voor jouw organisatie?

My Future Works wil zijn steentje bijdragen tot een duurzame economie, waarin mensen hun dromen kunnen realiseren en echt energie krijgen en geluk ervaren in hun loopbaan. We zijn ervan overtuigd dat elke verschuiving gebeurt “van binnen naar buiten”. Indien meer mensen zich bewust vragen gaan stellen over het waarom van hun werk, en hierover in dialoog gaan met hun werkgever, verandert een organisatie van binnenuit. En daar willen we als loopbaancoach graag ons steentje toe bijdragen. Hoe kunnen we de klant helpen een job te vinden of aan te passen zodat deze maximaal aansluit bij zijn Keuzekompas®.

Het innerlijk kompas helpt jou bij het maken van duurzame levenskeuzes. Vanuit dit kompas wordt jouw (loopbaan)doel, jouw richting en jouw pad helder, en krijg je een beter zicht op de acties die je kunt ondernemen om een loopbaan te creëren die helemaal bij jou past. Als gegoten.

Wat betekent werkgeluk voor jou persoonlijk?

Wanneer klanten iedere dag opnieuw enthousiast zijn om de dag te mogen beginnen, in plaats van vooral uit te kijken naar hun pensioen, is het doel als loopbaancoach bereikt.

Welke activiteit plannen jullie tijdens de Week van het Werkgeluk?

We publiceren die week een artikel vol tips voor meer werkgeluk. Daarnaast organiseren we nog een aantal activiteiten, maar die vallen net buiten de Week van het Werkgeluk.

Geen probleem, Elie! Werkgeluk mag het jaar rond in de spotlight staan, dus we wensen jullie veel werkgeluk!