... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW
0
Archief 2018

Workshop: Richting geven aan je loopbaan

By 19 augustus 2018januari 30th, 2019No Comments

Vrijdag 28/9 – Zaventem

Werkgeluk ontstaat wanneer je bewust richting geeft aan je werk. Als je je talenten, kwaliteiten en motivatie optimaal kan inzetten. Maar ken je die wel echt?

In deze workshop spiegel je jezelf aan de anderen om zo je blinde vlekken te spotten en je eigen drijfveren beter te leren kennen.

Elke week zijn er kansen om richting te geven aan je werk. Denk maar aan het werkoverleg, de start van een nieuw intern project, een ‘one to one’ met je leidinggevende, een evaluatie- of ontwikkelgesprek. Op elk van die momenten kun je opkomen voor je eigen drijfveren, kun je keuzes maken en voorstellen doen voor jouw persoonlijk werkgeluk.

Maar we kennen onszelf nooit helemaal. Er zijn altijd verborgen talenten, kwaliteiten en motivaties die we nog niet hebben ontdekt. Doe jezelf een cadeau en ga daarnaar op zoek. Je zal veel bewuster de juiste keuzes kunnen maken om geluk te vinden in je werk.

In deze workshop dompel je je 3 uren lang onder in wie je écht bent, in wat jij nodig hebt om fluitend naar het werk te gaan.

Uren: 13.30 u – 16.30 u

Plaats: Da Vincilaan 1, 1930 Zaventem

Kosten: 60 EUR (incl. BTW)

Aantal deelnemers: maximum 14

Initiatief van: f-use, L’Expérience augmentée en Walk Your Way

Inschrijven:  Stuur een mail naar ann@f-use.be