... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW
0
Nieuws

Onze eerste keynote spreker is bekend: Leo Bormans

By 3 mei 2019juli 18th, 2022No Comments
Leo Bormans

Onze eerste keynote spreker is bekend: Leo Bormans

De naam van Leo Bormans is er eentje die klinkt als een klok. Even begeesterend als veelzijdig, deze man. Leo Bormans heeft een master in talen en wijsbegeerte (Universiteit Leuven) en is Distinguished Lecturer in Happiness Research aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam (NL).

Als schrijver van bestsellers zoals ‘The World Book of Happiness’, ‘The World Book of Hope’ of  ‘The World book of Love’, is hij een internationaal gevierd auteur. Tevens heeft hij met het gloednieuwe ‘Team Geluk’ een dynamische coachingaanpak bedacht om bedrijven en teams te inspireren voor een warmere en hechtere samenwerking.

Daarnaast is hij ook nog eens gepassioneerd keynote speaker over onderwerpen zoals geluk en optimisme. Hij gaf de voorbije jaren wereldwijd honderden voorstellingen voor zowat 100.000 enthousiaste deelnemers. In Nederland zat Koning Willem-Alexander al twee keer op de eerste rij en Kofi Annan schreef de inleiding voor het “World Book of Hope”. In 2019 is Leo Bormans on international tour: “Happiness 2.0”.  Wie al eens één van zijn lezingen heeft bijgewoond kan het alleen maar bevestigen, niemand blijft onberoerd bij zijn woorden.

Tryangle is dan ook apetrots dat deze grote meneer ons zal verblijden met zijn aanwezigheid én een keynote op het slotevenement van de Week van het Werkgeluk op 27 september.

Leo Bormans over zijn keynote

Meer lezen?

Leo Bormans keynote speaker
Leo Bormans aan het woord
over werkgeluk
Verder lezen
slotevenement
Meer info over het
slotevenement op 27 september
Verder lezen
week van het werkgeluk
Meer weten over
de themaweek
Verder lezen

Bestel jouw tickets nu en kom de keynote van Leo Bormans volgen

Bestel tickets