... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW
0
Nieuws

De Week van het Werkgeluk 2021

By 15 juni 2021augustus 17th, 2021No Comments

Ontdek de activiteiten van de Week van het Werkgeluk 2021

Vanaf 20 september is het weer zover!

De spetterende themaweek is in België ondertussen aan zijn vierde editie toe. De ‘Week van het Werkgeluk’ is een internationaal initiatief dat tevens in tientallen andere landen wordt georganiseerd tijdens de laatste werkweek van september.

Tijdens de week van 20 tot en met 26 september 2021 krijgt iedereen een uitgelezen kans om even stil te staan bij hoe gelukkig je bent in je job en/of hoe je als organisatie omgaat met het werkgeluk van je medewerkers. De Week van het Werkgeluk is bedoeld om mensen en organisaties die werkgeluk belangrijk vinden samen te brengen. Om elkaar te inspireren en de handen in elkaar te slaan om werken aan werkgeluk tot de normaalste zaak van de wereld te maken. Deze week wil een echte katalysator zijn om werkgeluk overal op de agenda te zetten en verdere initiatieven aan te moedigen.

Je kan als individu of als organisatie op heel veel manieren deelnemen. Ontdek hieronder wat je nu al kan doen, maar hou zeker deze website of onze sociale media kanalen in het oog (Linkedin en Facebook) voor meer nieuws en updates.

Wil je graag zelf een activiteit op poten zetten tijdens de Week van het Werkgeluk en deze op onze kalender laten opnemen?
Neem dan zeker contact met ons op!

Ontdek de activiteiten van 2021

 in de gloednieuwe kalender

Naar de kalender

Steun de Week van het Werkgeluk

en onderteken het Werkgeluk Manifest

Het manifest tekenen

Ook in 2021:

Global Online Happiness at Work Summit

Meer weten

OPROEP: Toon ons hoe jouw organisatie werkt aan werkgeluk en inspireer anderen

Meld jouw organisatie aan

Schrijf je in voor de gratitude challenge en verspreid werkgeluk onder je collega’s

Meer weten?